De nieuwe Hypnobirthing Zorgverlener Training  wordt gegeven op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. In deze cursus van twee dagen leer je als verloskundige hoe je hypnobirthing effectief kan toepassen in je werk. De kennis en vaardigheid van hypnobirthing komen beide aanbod. Tijdens de cursus leer je technieken waarmee je een positieve wending kan geven aan een bevalling en mentale steun kan geven aan de cliënte.

De cursus wordt gegeven door Helianthe Rusken (Hypnotherapeute en oprichtster van Mucha Mama) en Ingrid Peters (Klinische verloskundige en hypnobirthing docente).

Verloskundigen, klinische verloskundigen, verpleegkundigen obstetrie en kraamverzorgsters kunnen zich aanmelden voor deze cursus om zich te verdiepen in hypnose technieken voor tijdens de bevalling.

Wil je meer weten? kijk dan op Mucha Mama Zorgverlener Training

Leuk om te weten. Na het afronden van deze cursus krijg je een vermelding op de website van Mucha Mama. Wanneer je werkzaam bent in de regio Eindhoven – Tilburg krijg je ook een vermelding op de website van Happy Birthing Day.