Elke vertelt waarom de cursus zo leuk is om te doen. Met veel liefde en plezier leert ze aan ouders de technieken van de massage en de ideeën die er achterliggen.  

Babymassage Docente Elke

Ik vind het prachtig om te zien hoe ouders met hun baby’s samen genieten van het contact. De zachte aanrakingen van de massage zijn betekenisvol. Het is een momentje voor jou en je kindje. Een moment waar je al het anderen even los laat. Een simpel en puur contact. De liefdevolle aanrakingen geven je baby een gevoel van waardering.

Na de cursus kun je, je baby blijven masseren tot hij/zij gaat kruipen.  Bij 3 of 4-jarige leeftijd zie je vaak dat de interesse om de massage te ontvangen bij kinderen weer terugkomt. Je kunt de massage blijven geven zolang jullie het allebei leuk vinden. Met het geven van de cursus hoop ik dat de massage jullie eigen “ritueeltje” mag worden, om de liefdevolle aandacht voor je kind te waarborgen.

Docent Babymassage Diploma

Elke is sinds 2017 gediplomeerd Shantala Babymassage docente. Met veel plezier heeft ze al veel cursussen verzorgd. Elke vindt het belangrijk dat ouders zich thuis voelen in de cursus.

Elke heeft haar diploma behaald aan een opleiding die erkend is door de Vakgroep Shantala Massagedocenten (VSD). 

Feedback

Lees verder:

Lestijden en boeken
Neem contact op met Elke