Hier kun je jouw factuur & bewijs van deelname aanvragen. Vul je gegevens in die op de factuur komen en verstuur het formulier. De factuur wordt binnen enkele dagen naar je toegestuurd.

Hypnobirthing
Heb je de hypnobirthing cursus gevolgd? Dan heb je de factuur automatisch per email ontvangen van Mucha Mama. Wil je dat deze factuur opnieuw verstuurd wordt of de factuurdatum wordt aangepast? Neem dan contact op met Mucha Mama via info@muchamama.nl

Zwangerschapsyoga, Ademcursus & Partnerles
Met dit formulier kun je de factuur en bewijs van deelname van de zwangerschapsyoga, de ademcursus en de partnerles aanvragen. Alleen de datums die in het verleden liggen kunnen op de factuur & bewijs van deelname komen. Vraag daarom de factuur pas aan als je klaar bent met al jouw lessen bij Happy Birthing Day. Per kalenderjaar versturen we eenmaal een factuur & bewijs van deelname van alle lessen waaraan je hebt deelgenomen voor je huidige zwangerschap.

Babymassage
Met dit formulier kun je de factuur en bewijs van deelname van de cursus babymassage aanvragen. Alleen de datums die in het verleden liggen kunnen op de factuur & bewijs van deelname komen. Vraag daarom de factuur pas aan als je klaar bent met de cursus.

Elke is niet ingeschreven bij het VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland).

Wil je weten of je de cursus of lessen vergoedt krijgt uit je aanvullende verzekering? Neem dan vooraf contact op met je verzekering.

Welke door jouw gevolgde lessen wil je dat op de factuur vermeld worden?
lessen zwangerschapsyogaademcursuspartnerlesbabymassage

Voor dit huidige jaar kun je per zwangerschap kun je eenmaal een factuur & bewijs van deelname aanvragen voor de zwangerschapsyoga, ademcursus & partnerles. Vraag daarom je factuur aan wanneer het te verzekeren bedrag is bereikt. Alleen de cursus of lessen die in het verleden liggen kunnen op de factuur vermeldt worden.

Ik begrijp dat ik voor deze zwangerschap geen nieuwe factuur & bewijs van deelname kan aanvragen voor de lessen die nog gaan komen tijdens dit kalenderjaar. (Met uitzondering van de cursus babymassage).

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in Happy Birhting Day's Privacy Verklaring.*

Ik ga akkoord met Happy Birthing Day's Algemene Voorwaarden en de Leveringsvoorwaarden.**

*Een factuur aanvragen alleen als je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en Leveringsvoorwaarden. Klik hier om deze te openen.

**Een factuur aanvragen kan alleen als je akkoord gaat met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens Happy Birthing Day’s Privacy Verklaring. Klik hier om deze te openen.

Lees verder:

Over de ademcursus.
Over de babymassage.