Zwangerschapscursus docente Elke

Happy Birthing Day is ontstaan uit mijn dankbaarheid naar de geboorte van mijn zoontje. Mijn prachtige bevallingservaring bleek een verrijking te zijn voor mijn persoonlijke groei en gaf mij een fijne start voor het moederschap. Ik merkte op dat de ontspanning hierbij een grote rol had gespeeld. Ontspanning zorgt ervoor dat je positief kan terugkijken op je bevalling. Daarom help ik moeders en vaders met praktische tips, tricks en technieken. Zodat je stress kan vermijden en goed kan ontspannen wanneer je je kindje gaat ontmoeten. Zo een mooie ervaring wens ik toe aan alle ouders. Met veel liefde en toewijding deel ik al mijn uitgebreide kennis met je zodat je positief door je zwangerschap gaat en goed voorbereid bent op de bevalling die komen gaat.

#Momhood: Ik geniet iedere dag van ons gezellige thuis in Eindhoven en alles rondom de verzorging en opvoeding van mijn zoontje. Ik vind het een eer en een prachtige ervaring dat ik hem mag begeleiden bij de start van zijn mooie leven. Ik geniet van alle aspecten van het moederschap, zoals de warme, hechte en liefdevolle band. En de trots om de ruimte te geven aan hem om de wereld stap voor stap te ontdekken en zichzelf op een liefdevolle en vrije manier te vormen in het leven.

Mijn Visie

In al die jaren dat ik dit mooie werk doe, heb ik al vele honderden moeders en vaders geholpen met de voorbereiding op de geboorte van hun kindje. In de praktijk merkte ik steeds weer opnieuw dat twee aspecten hierin het meest belangrijk zijn:

Het eerste is het leren van een goede ontspanning. In al mijn cursussen ontvang je de meest up-to-date, effectieve en goede ontspanningstechnieken voor de bevalling. Ook leren de aanstaande moeders om haar lichaam te volgen in comfortabele en goede bevalhoudingen. Je leert om de ontspanningstechnieken eigen te maken, ook als je de cursus samen volgt met je partner.

En de tweede is een goede communicatie. Doordat je in de cursus de ontspanning samen oefent met je partner, komen jullie meer op één lijn. Daardoor ontstaat er een fijne communicatie tussen jullie voor tijdens de bevalling. Ook leer je om de communicatie op een goede en prettige manier af te stemmen naar jullie omgeving toe. Zodat de ontspanning behouden blijft en je goede keuzes kan maken op basis van goede informatie.

Omdat je van te voren niet weet hoe een bevalling zal gaan verlopen, helpen deze praktische kennis en technieken je om de geboorte van je kindje op een positieve manier te beleven. Tijdens het volgen van de cursus ontvang je een meer concreet en praktisch beeld hierover. Verder zal je in mijn cursus merken dat ik ieders unieke visie van alle ouders respecteer. En ik zal je zo veel mogelijk ondersteunen in dat, wat je belangrijk vindt ten aanzien van de bevalling die gaat komen. Gezellig als je ook  meedoet!

Met toewijding en liefde

Elke

Mijn opleidingen rondom Geboorte, Ademhaling, Lichaam, Ontspanning & Baby:

 • September 2016 Mucha Mama Hypnobirthing Docente

 • Juni 2017 Shantala Babymassage Docente

 • Maart 2019 Zwangerschapsyoga Docente

 • September 2021 Birthlight Perinatal Yoga 1 & 2

 • Juli 2018 Hatha Yoga Docente

 • November 2019 Yin Yoga Docente

 • Februari 2021 Vinyasa Yoga Docente

Over de locatie

Happy Birthing Day’s ruimte ligt aan een mooie privé patio. Door de rust en stilte heb je niet door dat je midden in de stad bent. De locatie is centraal gelegen en makkelijk te bereiken. Je kunt je auto rondom de locatie gratis parkeren. 

Hypnobirthing Zwangerschapscursus Zwangerschapsyoga Eindhoven

Happy Birthing Day
T.a.v. Elke

Marconilaan 4
5621 AA  Eindhoven

tel: +31 (0)643660348
Je kunt me bellen, smsen of Whatsappen.

elke@muchamama.nl
info@happy-birthingday.nl

Contactformulier

 • Weet je nog niet welke cursus het beste bij je past en wil je advies? Kijk ook hier: Welke cursus past bij mij?
 • Wil je meer weten of heb je vragen over één van de cursussen?
 • Wil je graag een cadeaukaart bestellen?

Via het onderstaande formulier kun je contact opnemen met Elke. Zij helpt je graag verder.

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in Happy Birthing Day's Privacy Verklaring.*

  Ik ga akkoord met Happy Birthing Day's Algemene en Leverings Voorwaarden.*

  *Je kunt het formulier versturen als je akkoord gaat met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens Happy Birthing Day’s Privacy Verklaring en akkoord gaat met Happy Birthing Day’s Algemene en Leverings Voorwaarden. 

  Klik hier om de Privacy Verklaring te openen.

  Klik hier om de Algemene en Leverings Voorwaarden te openen.

  Lees verder:

  Welke zwangerschapscursus past bij mij?
  Meest gestelde vragen over hypnobirthing