Lees hier wat Mucha Mama zo praktisch maakt. Een eenvoudige en effectieve methode die veel ontspanning geeft.

Mucha Mama Hypnobirthing is ontwikkeld voor vrouwen van nu. In de cursus staan de ideeën en behoeften van de aanstaande moeder centraal. De oefeningen worden aangepast zodat het aansluit bij haar en haar partner. Dit maakt de cursus fijn om te doen, makkelijk om te volgen en heel effectief.

De cursus is zeer uitgebreid en bevat meer cursusmaterialen dan andere methoden. Daarbij horen veel verschillende luistersessies, video’s, oefeningen en een boek. Ook zijn de cursusmaterialen zijn direct online beschikbaar. Zo kan de aanstaande moeder zich goed voorbereiden op haar bevalling.

Tijdens de cursusdag leer je de ontspanning eigen te maken. We doen eenvoudige oefeningen die je inzet op de dag van de bevalling. Je partner ontvangt “tools” voor het geven van een goede ondersteuning.

Uniek is de extra steun die je ontvangt bij een dreigende inleiding en stuitligging. Je kunt hier gebruik van maken wanneer je de cursus hebt gevolgd.

Mucha Mama Cursusmaterialen

Na je boeking worden de cursusmaterialen als download aangeboden. Zo kun je thuis al aan de slag met de ontspanning. Tijdens de cursusdag oefen je onder begeleiding van de docente om hypnobirthing toe te passen. Je ervaart vooral hoe makkelijk het is om te ontspannen.

Mucha Mama Hypnobirthing is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) en de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

De Mucha Mama Hypnobirthing cursus wordt door heel Nederland gegeven. O.a. ook in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis te Utrecht. 

Mucha Mama Hypnobirthing is ontwikkeld door Klinisch Hypnotherapeute en Hypnobirthing Docente Helianthe Rusken.
Ze volgde haar opleidingen in Londen en daar begon ze met lesgeven aan zwangeren. Helianthe was één van de eerste hypnobirthing docenten in Europa. Uiteindelijk heeft ze een hypnobirthing meegenomen naar Nederland. Mucha Mama is een Nederlandse hypnobirthing methode en sluit goed aan bij ons Nederlandse zorgsysteem.

Hypnobirthing Eindhoven Mucha Mama Hypnobirthing Badge

Lees verder:

Een fijne cursus bij docente Elke.
De ervaringen tijdens de bevalling.