Lees hier wat onze hypnobirthing cursus zo effectief maakt. Deze eenvoudige methode geeft veel ontspanning omdat we luisteren naar jouw behoeftes.

Mucha Mama Hypnobirthing is ontwikkeld voor de vrouw van nu. In de cursus staan de ideeën en behoeften van de aanstaande moeder centraal. De oefeningen worden aangepast zodat het aansluit bij haar en haar partner. Dit maakt de cursus fijn om te doen, makkelijk om te volgen en geeft het meer ontspanning.

De cursus is zeer uitgebreid en bevat meer cursusmaterialen dan andere methodes. Daarbij horen verschillende luistersessies, video’s, oefeningen en een boek. En zijn de cursusmaterialen direct online beschikbaar. Tijdens de cursusdag met de docente leer je deze ontspanning eigen te maken. Je ervaart vooral hoe makkelijk het is om te ontspannen. We doen eenvoudige oefeningen die je gebruikt tijdens de zwangerschap en de bevalling. Je partner ontvangt fijne “tools” voor het geven van een goede ondersteuning. Uniek aan onze cursus is de extra support die beschikbaar is. Je ontvangt extra steun bij een dreigende inleiding, stuitligging en een geplande keizersnede. Deze extra support is alleen beschikbaar wanneer je de cursus hebt gevolgd.

Mucha Mama Cursusmaterialen

Na je boeking worden de cursusmaterialen online aangeboden. Zo kun je thuis alvast aan de slag met de fijne ontspanning.

Mucha Mama Hypnobirthing is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) en de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

De Mucha Mama Hypnobirthing cursus wordt door heel Nederland gegeven. O.a. ook in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis te Utrecht. 

Mucha Mama Hypnobirthing is ontwikkeld door Klinisch Hypnotherapeute en Hypnobirthing Docente Helianthe Rusken. Ze volgde haar opleidingen in Londen en daar begon ze met lesgeven aan zwangeren. Helianthe was één van de eerste hypnobirthing docenten in Europa. Uiteindelijk heeft ze een hypnobirthing meegenomen naar Nederland. Mucha Mama is een Nederlandse hypnobirthing methode en sluit goed aan bij ons Nederlandse zorgsysteem.

Hypnobirthing Eindhoven Mucha Mama Hypnobirthing Badge

Lees verder:

Boek een cursus voor jezelf.
Boek een cursus voor samen.