Mucha Mama Hypnobirthing is een effectieve voorbereiding op je bevalling. Onze cursus geeft je veel ontspanning en luistert naar jouw behoeftes.

Mucha Mama Hypnobirthing is een leuke zwangerschapscursus voor de vrouw van nu. In de cursus staan de ideeën en behoeftes van de aanstaande moeder centraal. De oefeningen worden aangepast zodat het aansluit bij haar en haar partner. Dit maakt de cursus fijn om te doen, makkelijk om te volgen en heel ontspannen.

Tijdens de cursusdag leer je om de diepe ontspanning eigen te maken. Je geeft je eigen draai aan de oefeningen en de docente helpt je daarbij. Verder zal je ervaren hoe makkelijk het is om te ontspannen. De oefeningen die je leert, gebruik je tijdens de zwangerschap en de bevalling. Wanneer je de cursus samen doet, ontvangt je partner “tools” voor het geven van een goede ondersteuning.

Onze hypnobirthing cursus bevat meer cursusmaterialen dan andere methodes. Daarbij horen verschillende luistersessies, video’s, een e-boek (of een gedrukt boek) en een oefenboek. Deze cursusmaterialen zijn direct online beschikbaar.

Uniek aan onze cursus is de extra support die je ontvangt bij een dreigende inleiding, stuitligging en geplande keizersnede. Deze extra support is alleen beschikbaar wanneer je de cursus hebt gevolgd. De extra support zit inbegrepen in de cursus.

Hypnobirthing Cursusmaterialen

Na je boeking worden de cursusmaterialen online aangeboden. Zo kan je thuis alvast aan de slag met de fijne ontspanning.

Hypnobirthing Eindhoven Mucha Mama Hypnobirthing Badge

Mucha Mama Hypnobirthing is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) en de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

De Mucha Mama Hypnobirthing cursus wordt door heel Nederland gegeven. O.a. ook in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis te Utrecht. 

Mucha Mama Hypnobirthing is ontwikkeld door Klinisch Hypnotherapeute en Hypnobirthing Docente Helianthe Rusken. Ze volgde haar opleidingen in Londen en daar begon ze met lesgeven aan zwangeren. Helianthe was één van de eerste hypnobirthing docenten in Europa. Uiteindelijk heeft ze een hypnobirthing meegenomen naar Nederland. Mucha Mama is een Nederlandse hypnobirthing methode en sluit goed aan bij ons Nederlandse zorgsysteem.

Hypnobirthing Eindhoven Mucha Mama Hypnobirthing Badge

Lees verder:

Boek de cursus voor samen
Boek de cursus voor jezelf