Lees hier wat Mucha Mama hypnobirthing zo toegankelijk maakt. Waarom het praktisch is en makkelijk om te doen. Een eenvoudige en effectieve methode die bij je past.  

Mucha Mama Hypnobirthing is ontwikkeld voor de vrouw van nu. In de cursus staan de behoeften van de aanstaande moeder centraal. De oefeningen worden aangepast zodat het aansluit bij de vrouw en haar partner. Dit maakt de cursus prettig om te doen, makkelijk om te volgen en heel effectief.

Mucha Mama Hypnobirthing is zeer uitgebreid. De cursus bevat meer cursusmaterialen dan andere hypnobirthing methodes. Je ontvangt veel verschillende luistersessies en oefeningen. Hiermee kan de aanstaande moeder zich goed voorbereiden op haar bevalling. Na je boeking zijn de cursusmaterialen direct online beschikbaar.

Tijdens de cursusdag leer je op een praktische manier hypnobirthing toe te passen. Dit bestaat uit eenvoudige ontspanningsoefeningen en technieken die je inzet op de dag van de bevalling. De aanstaande vader ontvangt “tools” voor het geven van een goede ondersteuning en meer ontspanning.

Mucha Mama Hypnobirthing biedt ook hulp bij een dreigende inleiding en bij een stuitligging. Je kunt hier gebruik van maken wanneer je de cursus hebt gevolgd. De technieken die je in de cursus leert zijn nodig voor deze extra ondersteuning.

De Mucha Mama hypnobirthing cursus wordt geheel in het Nederlands gegeven (en geheel in het Engels).

Mucha Mama Cursusmaterialen

Na je boeking worden de cursusmaterialen als download aangeboden. Zo kun je thuis al aan de slag met de ontspanning. Dat is fijn voor je zwangerschap en baby. Tijdens de cursusdag oefen je onder begeleiding van de docente om hypnobirthing toe te passen. Je ervaart vooral hoe makkelijk het is om in de ontspanning te komen en deze vast te houden.

Mucha Mama Hypnobirthing is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) en de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH).

De Mucha Mama Hypnobirthing cursus wordt door heel Nederland gegeven. O.a. ook in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis te Utrecht en op vele andere bijzondere plekken door het land.

Hypnobirthing Eindhoven Mucha Mama Hypnobirthing Badge

Mucha Mama Hypnobirthing is ontwikkeld door Klinisch Hypnotherapeute en Hypnobirthing Docente Helianthe Rusken.
Ze deed haar opleidingen in Londen en daar begon ze met lesgeven aan zwangeren. Nu is zij werkzaam in Nederland met meer dan 15 jaar ervaring in haar vak. Met Mucha Mama heeft Helianthe hypnobirthing aansluitend gemaakt aan ons Nederlandse zorgsysteem. 

Lees meer over Mucha Mama hypnobirthing >>