Hypnobirthing docente Elke in Eindhoven
Als hypnobirthing docente haal ik veel inspiratie uit mijn eigen ervaring met hypnobirthing.

Tijdens mijn zwangerschap had ik veel angsten voor de bevalling. Ik ging er vanuit dat mijn baby niet ging passen, dat het pijnlijk zou gaan worden en dat uiteindelijk ingrepen nodig zouden zijn. Dit was geen goede instelling om zo aan de bevalling te beginnen. Gelukkig kwam Helianthe (oprichtster van Mucha Mama Hypnobirthing) op mijn pad. Met 30 weken zwangerschap heb ik bij haar een Hypnobirthing cursus gevolgd. De oefeningen in de cursus waren heel effectief. Door de cursus kreeg ik vertrouwen in een meer positieve bevalling. Ik voelde dat ik goed kon ontspannen. En ik keek er steeds meer naar uit. Ik kreeg het vertrouwen in mezelf en in mijn lichaam.

Mijn bevalling verliep vlot. Vanaf de eerste wee tot aan de geboorte duurde het 4 uurtjes. Het was een prachtige bevalling en iedereen was verbaasd dat het zo snel verliep. Dit is voor mij ongetwijfeld de mooiste dag van mijn leven. Ik denk met veel blijdschap en fijne gevoelens hieraan terug. Door mijn positieve ervaring, wil ik als gecertificeerd Hypnobirthing Docente iedereen kennis laten maken met Mucha Mama Hypnobirthing. Graag wil ik alle aanstaande ouders op weg helpen naar een mooie en onbeschrijfelijke ervaring van de ontmoeting met hun kindje.

Hypnobirthing Eindhoven gecertificeerd

Elke is sinds 2016 gecertificeerd Hypnobirthing Docente. Ze heeft al vele stellen op weg geholpen met hun voorbereiding op de bevalling.  Elke luistert graag naar het verhaal en de behoeften van de cursisten. Op een fijne en natuurlijke manier laat ze de oefeningen aansluiten bij hun situatie. Haar cursussen zijn gezellig en ontspannen.

Feedback

Lees verder:

Boek de cursus voor samen
Boek de cursus voor jezelf