Over Elke & Feedback op de hypnobirthing cursus

Hypnobirthing docente Elke in Eindhoven

Als hypnobirthing docente haal ik veel inspiratie uit mijn eigen ervaring

Tijdens mijn zwangerschap had ik veel angsten voor de bevalling. Ik ging er vanuit dat mijn baby niet ging passen en dat uiteindelijk ingrepen nodig zouden zijn. Dit was geen goede instelling om zo aan de bevalling te beginnen. Gelukkig kwam Helianthe (oprichtster van Mucha Mama Hypnobirthing) op mijn pad. Met 30 weken zwangerschap heb ik bij haar een hypnobirthing cursus gevolgd. De oefeningen in de cursus waren heel effectief. De cursus gaf mij vertrouwen in mezelf, in mijn lichaam en mijn vertrouwen in een positieve ervaring was ook gegroeid. Ik voelde dat ik goed kon ontspannen en ik keek er steeds meer naar uit.

Mijn bevalling verliep natuurlijk en vlot. Vanaf de eerste wee tot aan de geboorte duurde het 4 uurtjes. Het was een prachtige bevalling en iedereen was verbaasd dat het zo snel verliep. Dit is voor mij ongetwijfeld de mooiste dag van mijn leven. Ik denk met veel blijdschap en fijne gevoelens hieraan terug. Door mijn positieve ervaring, wil ik als gecertificeerd hypnobirthing docente iedereen kennis laten maken met deze bijzondere voorbereiding. Met veel plezier help ik aanstaande ouders op weg naar een mooie en meer ontspannen ontmoeting met hun kindje.

gecertificeerd hypnobirthing docente eindhoven

Elke is sinds 2016 gecertificeerd hypnobirthing docente. Ze heeft al vele honderden ouders op weg geholpen met de voorbereiding op de bevalling. Elke luistert graag naar het verhaal en de behoeftes van haar deelnemers. Op een fijne en natuurlijke manier laat ze de oefeningen aansluiten bij hun situatie en ideeën. Haar cursussen zijn informeel, gezellig en ontspannen.

Feedback
op de hypnobirthing cursus