Hypnobirthing voor jezelf | Zwangerschapscursus zonder partner

Wil je een goede voorbereiding op de bevalling? Kan je partner niet mee of doe je de cursus liever alleen? Met deze zwangerschapscursus zonder partner leer je technieken die rust geven en je zelfvertrouwen vergroten. Daarbij ontvang je inhoudelijk meer kennis over de bevalling en wat je kan doen. De ontspanning is fijn voor tijdens je zwangerschap en van meerwaarde op de dag van de bevalling.

Complete voorbereiding voor jezelf

Deze hypnobirthing cursus is voor vrouwen die zichzelf goed willen voorbereiden op de bevalling. Je oefent met de rustige ademhaling, prettige houdingen, diepe ontspanning en een positieve focus. Daarbij ontvang je handvatten voor meer rust en kracht tijdens de geboorte van je kindje. Ook worden er tips en ideeën voor de (geboorte)partners gedeeld. Met de bedoeling dat je deze kan delen met de persoon die aanwezig is bij je bevalling.

Deze zwangerschapscursus zonder partner wordt gegeven in twee ochtenden. Tijdens de eerste ochtend oefenen we met de ademtechnieken, de houdingen en bespreken we de fases van de bevalling. Zodat je dezelfde praktische informatie ontvangt als in de Zwangerschapscursus Mindful & Praktisch. Tijdens de tweede ochtend gaan we werken met de fijne diepe ontspanning en de meer positieve mindset voor je bevalling. Zodoende ontvang je een complete informatieve en ontspannen voorbereiding voor de geboorte van je kindje.

Hypnobirting voor jezelf Zwangerschapscursus zonder partner Eindhoven

Cursusmaterialen

Bij deze cursus ontvang je veel fijne cursusmaterialen voor thuis. Met als doel jou zo goed mogelijk voor te bereiden en te ondersteunen. Hier vind je een overzicht van de bijbehorende cursusmaterialen:

  • Het cursusboek van Happy Birthing Day.
  • Het hypnobirthing cursusboek van Mucha Mama.
  • Vijf fijne luistersessies voor meer ontspanning (in drie verschillende stemmen).
  • Het Mucha Mama e-boek.
  • De extra support bij stuitligging, inleiding of keizersnede.
  • Hypnobirthing online video’s.
Hypnobirting voor jezelf Cursusboek Moms Only Zwangerschapscursus zonder partner Eindhoven

“Bij Elke de cursus Hypnobirthing Moms Only gevolgd, het was een hele fijne ervaring. Met een kleine groep op een ontspannen manier voorbereiden op de bevalling. Handige tips en oefeningen meegekregen als voorbereiding maar ook voor tijdens de bevalling. Nu nog afwachten tot wanneer ze komt….”

Mandy over de Hypnobirthing voor jezelf 

“Hele waardevolle cursus. Ik heb eerst zelf twee ochtenden de cursus gevolgd. Het eerste deel was praktisch en het tweede deel hypnobirthing voor nog meer ontspanning. Daarna de praktische uitbreiding voor samen met mijn partner erbij gedaan. Heel fijn om dit samen te kunnen doen. Na het volgen van deze cursus kijk ik heel anders en positiever naar bevallen.”

Babette over de Hypnobirthing voor jezelf &  Zwangerschapscursus met partner

“Ik heb de Moms Only cursus van hypnobirthing gevolgd. Erg fijne lessen, met duidelijke uitleg, ruimte voor vragen en oefeningen en een fijn werkboek om vervolgens thuis verder aan de slag te gaan.”

Wendy over de Hypnobirthing voor jezelf 

Cursusdatums

Zaterdag 18 Mei & 1 Juni 2024
Zaterdag 14 & Zondag 15 December 2024
Tijden: 09:30 – 12:30

Locatie: Happy Birthing Day 

Boek jouw plek

Hypnobirthing Moms Only

199Per deelnemer
  • Inclusief alle hypnobirthing cursusmaterialen
  • Inclusief de extra support
  • Groepscursus op locatie
  • Betalen met IDEAL, Mastercard, Visacard of Paypall