Welke Zwangerschapscursus ?

De zwangerschapscursussen van Happy Birthing Day zijn inhoudelijk en worden aangeraden door verloskundigen uit de regio. Welke zwangerschapscursus je ook kiest, je ontvangt bij allen veel informatie en oefening met ontspanning. Daarom is het belangrijk om te bekijken wat het beste aansluit bij jouw behoeften.

Sommige vrouwen en hun partners zijn opzoek naar praktische handvatten voor de bevalling en goede informatie. Anderen vinden het fijn om daarbovenop meer handvatten te ontvangen voor een diepere ontspanning. Ook kiezen veel vrouwen ervoor om wekelijks fysiek en mentaal tot rust te komen met fijne yogalessen en zo voor te bereiden op de bevalling. Kortom deze keuze is voor iedereen uniek, kies daarom de cursus die het meest aansluit bij jouw behoeften.

Oefenen met ontspanning is goed voor je zwangerschap én belangrijk voor de dag van de bevalling. Maar ontspanning is ook iets persoonlijks en daarom is het prettig dat je kan kiezen uit deze verschillende mogelijkheden. Wat je ook kiest, jouw docente (Elke) zorgt ervoor dat jij goed voorbereid bent op de bevalling die gaat komen. Hieronder vind je een overzicht die helpt bij het beslissen welke zwangerschapscursus (of combinatie van cursussen) het beste bij je past.

Welke zwangerschapscursus past bij je Eindhoven

Wat heb jij nodig om meer te ontspannen tijdens je bevalling?

Praktische Handvatten & Goede Informatie

# Informatief, mindful en ontspannen voorbereiden op je bevalling

De Zwangerschapscursus Mindful & Praktisch geeft je veel ontspanning op een hele praktische en informatieve manier. Hierin ontvang je alle belangrijke oefeningen en informatie voor:

  • Een goede ademhaling tijdens iedere fase van de bevalling.
  • Comfortabele houdingen die ruimte geven aan je bekken.
  • Overzicht van de fases en wat je kan doen.
  • Veel praktische tips voor meer focus en ontspanning.
  • Een fijne en prettige communicatie afstemmen met je omgeving.

Jouw mogelijkheden: welke zwangerschapscursus

Je kan de zwangerschapscursus
Mindful & Praktisch
voor jezelf volgen

Je kan de zwangerschapscursus
Mindful & Praktisch
voor samen volgen

Praktische Handvatten, Goede Informatie & Meer Ontspanning

# Informatieve & mentale voorbereiding op je bevalling met een diepe staat van ontspanning

In de Hypnobirthing Cursus ontvang je ook alle praktische handvatten en informatie voor je bevalling. Daarbij wordt dit nog verder uitgebreid met oefeningen voor een diepe ontspanning. Deze oefeningen geven je mentaal veel rust en een fijne voorbereiding. Dit werkt effectief omdat spanningen bij de meeste mensen in hun gedachtes ontstaan. Met de begeleiding van Elke en de handvatten uit de hypnobirthing cursus bereik je eenvoudig en effectief een diepe ontspanning voor je bevalling.

Jouw mogelijkheden: welke zwangerschapscursus

Je kan de hypnobirthing cursus
samen volgen

Je kan de hypnobirthing cursus
voor jezelf volgen

Je kan de zwangerschapscursus voor samen volgen & de hypnobirthing voor jezelf

Praktische Handvatten, Goede Informatie & Fysieke Ontspanning

# Informatieve, ontspannen & fysieke voorbereiding op je bevalling

In de zwangerschapsyoga geven de wekelijkse lessen je veel ontspanning. Aanstaande moeders ervaren meer rust en genieten meer van hun zwangerschap. Door de fysieke oefeningen en de herhaling kan je op de dag van de bevalling beter je lichaam volgen en goed ontspannen.

Deze zwangerschapsyogalessen geven je een goede informatieve voorbereiding op je bevalling. Je ontvangt een boekje waarin alles overzichtelijk staat samengevat. Er is ook een informatieve les met de bevalhoudingen en de persademhaling. En de mogelijkheid om mee te doen met de uitbreiding in het weekend voor jou en je partner samen. De lessen worden gegeven door Elke. Zij is professioneel yogadocente en dat merk je in de kwaliteit van haar begeleiding.  

Jouw mogelijkheden: welke zwangerschapscursus

Je kan meedoen
met de yogalessen

Je kan meedoen met de yogalessen
& de zwangerschapscursus voor samen

Je kan meedoen met de yogalessen
& de hypnobirthing samen

Je kan meedoen met de yogalessen
& de hypnobirthing voor jezelf

Heb je nog vragen over één van deze voorbereidingen of de mogelijke combinaties? Of wil je graag advies over welke zwangerschapscursus het beste aansluit bij jouw behoeften? Neem dan gerust contact op.