Happy Birthing Day’s cursussen geven je informatie en ontspanning voor je bevalling. Ontspanning is goed voor je tijdens je zwangerschap én belangrijk voor de bevalling. Ontspanning is ook iets persoonlijks en daarom is het fijn dat je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht die je helpt om te kiezen welke cursus (of combinatie van cursussen) het beste bij je past.

Ontspanning

Ontspanning is iets persoonlijks, ook in de voorbereiding op je bevalling. Sommige vrouwen en hun partners zijn opzoek naar kennis en goede informatie. Anderen vinden het fijn om daarbij nog meer handvatten te ontvangen voor een diepere ontspanning. En sommige vrouwen ontspannen het makkelijkste met milde houdingen en bewegingen zoals de zwangerschapsyoga. De cursus die het beste aansluit bij jouw behoeften, geeft de beste voorbereiding aan jou.

Wat heb jij nodig om meer te ontspannen tijdens je zwangerschap en de bevalling?

Kennis & Goede Informatie

# Informatieve voorbereiding op je bevalling

Happy Birthing Day’s zwangerschapscursus geeft je veel ontspanning op een hele praktische en informatieve manier. Hierin ontvang je alle belangrijke informatie en oefeningen voor:

  • Een goede ademhaling tijdens iedere fase van de bevalling.
  • Comfortabele houdingen die ruimte geven aan je bekken.
  • Overzicht van de fases en wat je kan doen.
  • Veel praktische tips voor meer focus en ontspanning.
Jouw Mogelijkheden:

Je kan de zwangerschapscursus
voor jezelf volgen

Je kan de zwangerschapscursus samen volgen

Kennis, Goede Informatie & Meer Ontspanning

# Informatieve & Mentale voorbereiding op je bevalling

In de hypnobirthing cursus ontvang je ook alle praktische kennis en informatie voor je bevalling. Dit wordt nog verder uitgebreid met eenvoudige diepe ontspanningsoefeningen. Deze oefeningen geven je mentaal een fijne voorbereiding. Dit werkt effectief omdat spanningen bij de meeste mensen in hun gedachtes ontstaan. Met de handvatten uit deze hypnobirthing cursus bereik je eenvoudig en effectief een diepe ontspanning voor je bevalling.

Jouw Mogelijkheden:

Je kan de hypnobirthing
samen volgen

Je kan de hypnobirthing
voor jezelf volgen

Je kan de hypnobirthing
voor jezelf volgen
met de uitbreiding voor samen

Kennis, Goede Informatie & Fysieke Ontspanning

# Informatieve & Fysieke voorbereiding op je bevalling

De wekelijkse zwangerschapsyogalessen geven veel ontspanning. Aanstaande moeders ervaren meer rust en genieten meer van hun zwangerschap. Door de fysieke oefeningen en de wekelijkse herhaling kan je op de dag van de bevalling beter je lichaam volgen en goed ontspannen.

Deze zwangerschapsyoga geeft je ook een goede informatieve voorbereiding op je bevalling. Je ontvangt een boekje waarin alles wat voorbij komt in de lessen overzichtelijk staat samengevat. Er is ook een informatieve les met de bevalhoudingen en de persadem technieken. En de optie om mee te doen met de  informatieve les in het weekend voor jou en je partner samen.

Jouw Mogelijkheden:

Je kan wekelijks meedoen
met de lessen voor jezelf

Je kan wekelijks meedoen
met de lessen voor jezelf
& de les voor samen

Je kan wekelijks meedoen
met de lessen voor jezelf
& De Hypnobirthing Samen

Je kan wekelijks meedoen
met de lessen voor jezelf
& De Hypnobirthing voor jezelf

Heb je nog vragen over de één van deze voorbereidingen of de mogelijke combinaties? Of wil je graag advies over wat het beste aansluit bij jouw behoeften? Neem gerust contact op via het formulier of per Whatsapp (06 436 603 48).

Neem contact op
Terug naar homepage