Ook de aanstaande vaders zijn blij met deze cursus. Vooral wanneer ze ervaren hoe waardevol hun bijdrage is tijdens de geboorte van jullie kindje. Door de cursus samen te doen wordt je vanzelf een team. Jullie ontvangen oefeningen, tips en tricks voor een fijne en goede ontspanning.

Door de cursus samen te doen, ga je de bevalling meer als een team tegemoet. Je partner ontvangt handige “tools” die jou helpen te ontspannen. Door de ondersteuning van je partner kan je op de dag van de bevalling beter in de ontspanning blijven. Ook voor de aanstaande vader is het fijn om te weten wat hij kan doen. Tijdens de cursus pas je de oefeningen aan zodat het beter aansluit en ook écht ontspannend is. Hieronder vind je de beschikbare cursusdatums en de link naar het formulier om jullie plek te boeken.

Cursusdatums
Zondag 5 & 19 Juni 2022 = Nog één plek vrij
Zondag 3 & 17 Juli 2022
Zondag 31 Juli & 14 Augustus 2022 = VOL
Zondag 11 & 25 September 2022 = VOL
Zondag 9 & 23 Oktober 2022
Zondag 6 & 20 November 2022
Zondag 4 & 18 December 2022
Tijd: 09:30 – 13:00

Locatie: Happy Birthing Day

Engelstalige Cursus
Saturday 26 & Sunday 27 of February 2022 = FULL
Saturday 2 & Sunday 3 of April 2022
Saturday 25 & Sunday 26 of June 2022
Saturday 27 & Sunday 28 of August 2022
Tijden: 09:30 – 13:00

Locatie: Happy Birthing Day 

Hypnobirthing Eindhoven zwangerschapscursus samen met partner
Boek jullie plek

Mucha Mama Hypnobirthing met Partner Groepscursus

269Voor jou en je partner samen.
  • Inclusief alle cursusmaterialen.
  • Betalen met IDEAL, Mastercard, Visacard of Paypall.
Cursusmaterialen Hypnobirthing Samen
Hypnobirthing_cursusboek_Eindhoven

Deze cursus is inclusief;  het Mucha Mama hypnobirthing oefenboek (met daarin extra pagina’s van Happy Birthing Day over bevalhoudingen en ademtechnieken), alle Mucha Mama Hypnobirthing cursusmaterialen en de extra support.

Hypnobirthing Eindhoven zwangerschapscursus samen met partner
Boek jullie plek

Mucha Mama Hypnobirthing met Partner Groepscursus

269Voor jou en je partner samen.
  • Inclusief alle cursusmaterialen.
  • Betalen met IDEAL, Mastercard, Visacard of Paypall.
Cursusmaterialen
Hypnobirthing_cursusboek_Eindhoven

Deze cursus is inclusief het Mucha Mama hypnobirthing oefenboek met daarin extra pagina’s van Happy Birthing Day over bevalhoudingen en ademtechnieken. Verder ontvang je alle Mucha Mama’s cursusmaterialen en de extra support.

“Wij hebben enorm veel aan de cursus gehad en gaan de komende weken lekker oefenen en ons alles eigen maken. Ik wilde je nog even meegeven dat ik vond dat je alles heel fijn en rustig uitlegde. We voelden ons erg op ons gemak gesteld door je en dat kwam vooral door de heerlijke ontspannende rust die je uitstraalde, waarvan onze dank!”

– Inger over de hypnobirthing cursus –

“We kijken heel positief terug op de hypnobirthing cursus. Het is fijn om met concrete oefeningen goed voor te bereiden op de bevalling. Ook de partner heeft hierin een grote rol. De lessen en de oefeningen zijn ontspannend en verbindend om samen te doen. De tips voor ontspanning zullen ook na de bevalling nuttig blijven. “

– Florien over de hypnobirthing cursus –

“Op 1 september 2022 zijn wij trotse ouders geworden van onze eerste kindje. Wij kijken terug op een hele fijne, positieve, vlotte (8 uur) thuisbevalling. Precies zoals ik het mij had voorgesteld; een badbevalling in een mooie, sfeervolle bevalruimte (die mijn man mooi had gecreëerd). Mijn man wist mij perfect te ondersteunen en heeft geen seconde het gevoel gehad dat hij aan de zijlijn stond. En ik heb zelf geen moment gehad dat ik dacht ‘ik trek het niet meer en wil naar het ziekenhuis’. Wij kijken dan ook erg postief terug op de hypnobirthing cursus. Het heeft mij zo veel vertrouwen gegeven dat het mij niet meer uitmaakte waar ik ging bevallen omdat je je ademhaling en mindset altijd bij je hebt. En alles wat we hebben geleerd, kunnen we in het dagelijks leven nog toepassen. Dus wat dat betreft is het echt een investering waar je de rest van je leven profijt van hebt. “

– Serena over de hypnobirthing cursus –

Hypnobirthing Eindhoven

Hypnobirthing Eindhoven

Lees verder:

Ervaringen tijdens de bevalling
Over de docente