Zwangerschapsyoga & Reserveren

Het reserveren gaat via de handige agenda. Daarin maak je jouw eigen planning van de zwangerschapsyogalessen. De beschikbaarheid is zichtbaar én in drie eenvoudige stappen heb je jouw les gereserveerd. Kijk hieronder voor alle praktische informatie en het reserveren van jouw lessen.  Zwangerschapsyoga Eindhoven

Lestijden Zwangerschapsyoga

Dinsdagavond    19:30 – 20:45
Vrijdagochtend  10:30 – 11:45

Wanneer begin je

Je mag meedoen met de lessen vanaf de 14e week van je zwangerschap. Vanaf dan kan je op ieder moment instromen. Eindhoven

Wat is er al aanwezig

De locatie van Happy Birthing Day is goed uitgerust. Er zijn hoge kwaliteit yogamatten aanwezig. De yogamatten zijn vrij van pvc, rubber, latex en phthalaten. Er zijn ook speciale handdoeken aanwezig die je op de mat legt voor hygiëne. zwangerschapsyoga Eindhoven

De docente Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga lessen worden gegeven door Elke. Zij is gecertificeerd yogadocente en heeft veel verschillende yoga opleidingen gevolgd. Uitgerust met de nodige kennis en ervaring, verzorgt ze met veel liefde de ontspannen lessen voor jouw zwangerschap.

Elke is gecertificeerd in o.a: Zwangerschapyoga & Birth Light 100 uur, Yin Yoga 200 uur, Hatha Yoga 200 uur, Prana Vinyasa 340 uur. Elke is aangesloten bij Yoga Alliance en het VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland).

Pakket & Prijs

Pakketje Prijs per les
1 proefles € 8,-
15 lessen € 11,50
10 lessen € 12,50
5 lessen € 13,50
1 les € 15,-

Bij een pakket met meerdere lessen ontvang je een mooi cursusboek.
Klik hier voor meer info >>

Zwangerschapsyoga VYN gecertificeerd
Zwangerschapsyoga Yoga Alliance gecertificeerd
Innerflow Yoga Eindhoven Yin Yoga Hatha Yoga Vinyasa Yoga

Pakket & Prijs

Pakketje Prijs per les
1 proefles € 8,-
15 lessen € 11,50
10 lessen € 12,50
5 lessen € 13,50
1 les € 15,-

Zwangerschapsyoga Eindhoven

Bij een pakket met meerdere lessen ontvang je een mooi cursusboek.
Klik hier voor meer info >>

Zwangerschapscursus Partner Eindhoven

“Een echt een rustmomentje in de week. Elke is zeer kundig en haar ontspannen manier van lesgeven geeft je zelfvertrouwen voor de bevalling. De groep is klein wat een fijne en persoonlijke sfeer geeft. Daarnaast krijg je bij een lessenpakket ook een boekje mee naar huis met achtergrondinfo en goede uitleg van de ademhalingstechnieken die in de les worden geoefend.”

Anniek over de zwangerschapsyoga

Zwangerschapscursus Partner Eindhoven

“De lessen zorgen voor een heerlijk ontspannen moment voor mezelf en een momentje bewust in verbinding met het kindje in mijn buik. Het voelt als een goede voorbereiding op de komende bevalling. Ik heb ademhalingstechnieken en houdingen geleerd die me helpen om op terug te vallen tijdens de bevalling.
Elke is een super fijne docente en een hele lieve vrouw. Ze legt alles heel kalm en duidelijk uit. Ze heeft oog en persoonlijke aandacht voor iedereen in de les en ik voelde me gelijk op mijn gemak.”

Karen over de zwangerschapsyoga

Zwangerschapscursus Partner Eindhoven

“Ik kijk positief terug op de zwangerschapsyoga lessen. Elke is een lieve, betrokken, warme vrouw die één en al rust uitstraalt. Ze heeft ook een hele prettige stem om naar te luisteren. Daar werd ik meteen al helemaal zen van. Wat ik verder ook fijn vond aan de lessen is dat je per les reserveert en daardoor niet vast zit aan één reeks. “

Serena over de zwangerschapsyoga

FAQ

1. Maak een account aan en log in.

2. Koop het krediet voor de proefles.

3. Klik op de les en op reservering toevoegen. Vul yogaproefles in bij Voucher Code.

Proefles-zwangerschapsyoga-eindhoven

Ja, dat is geen probleem. De oefeningen die we doen zijn makkelijk om te volgen. De meeste vrouwen hebben weinig of geen ervaring met yoga wanneer ze starten met zwangerschapsyoga.

De agenda van de zwangerschapsyoga werkt met een inlog zodat je een reservering later nog kan verplaatsen. Zo maak je zelf de planning van jouw lessen. Deelnemers vinden dit fijn want daardoor verlies je geen les als je een keer niet kan.

Kijk onderaan deze pagina voor de uitleg hoe je een reservering verplaatst.

Ja, Elke geeft op woensdagochtend en donderdagavond Hatha Flow yogalessen. Deze lessen zijn perfect voor na je bevalling. Het geeft je kracht, balans en stabiliteit. De oefeningen helpen met het herstel van de buikspieren en het bekkenbodem. Ook geven deze lessen je veel ontspanning en rust wat erg belangrijk is tijdens het begin van het moederschap.

Gebruik je Safari als browser. Dat kan mogelijk problemen geven met het maken van een reservering. Gebruik een andere browser voor het reserveren van de lessen.

Reserveren in 3 stappen

1. Log in met je account.

2. Klik op instellingen en koop kredietpunten.

3. Selecteer je eerste les in de agenda en klik op reservering toevoegen. Bij herhaal selecteer je meerdere lessen tegelijk. Klik op maak de reservering.

Klaar!
Je ontvangt direct de factuur en de bevestiging per email.

Reserveer je les

Reserveer je les

Belangrijk Zwangerschapsyoga

Reserveer direct alle lessen waaraan je wilt deelnemen om verzekert te zijn van een plek. Voor iedere les zijn er een beperkt aantal plekken.

Wachtlijst Zwangerschapsyoga

Zit de les vol, dan kan je ervoor kiezen om jezelf op de wachtlijst te zetten. Je ontvangt een uitnodiging voor de les zodra er een plekje vrij komt.

Reservering verplaatsen

Dit kan tot uiterlijk 8 uur voor aanvang van de les. Selecteer de les, klik op het potlood icoon en op het prullenbak icoon. Het krediet van de les ontvang je terug en daarmee boek je een andere les.

Na je bevalling

Mocht je na de bevalling nog lessen overhouden, dan kan je deze gebruiken voor korting op de cursus Shantala Babymassage of voor reguliere yogalessen bij Elke. Elke geeft fijne ontspannen en actieve yogalessen in flow stijl. Zoals yin yoga, hatha yoga en vinyasa yoga. Klik hier voor haar website: INNERFLOW YOGA