Het reserveren van de lessen gaat via een handige agenda, daarin plan je zelf de lessen die je wilt volgen. De beschikbaarheid is direct zichtbaar en in drie eenvoudige stappen heb je jouw plek gereserveerd. Kijk hieronder voor alle praktische informatie over de lessen en het reserveren. Zwangerschapsyoga Eindhoven

Lestijden Zwangerschapsyoga

Dinsdagavond    19:30 – 20:45
Vrijdagochtend  10:30 – 11:45 (vanaf September)

Wanneer begin je

Je mag meedoen vanaf de 14e week van je zwangerschap. Eindhoven

Wat is er al aanwezig

De locatie van Happy Birthing Day is goed uitgerust. Er zijn hoge kwaliteit yogamatten aanwezig. De yogamatten zijn vrij van pvc, rubber, latex en phthalaten. Er zijn ook speciale handdoeken aanwezig die je op de mat legt voor hygiëne. zwangerschapsyoga Eindhoven

De docente Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga lessen worden gegeven door Elke. Zij is gecertificeerd yogadocente en heeft veel verschillende yoga opleidingen gevolgd. Uitgerust met de nodige kennis en ervaring, verzorgt ze met veel liefde de ontspannen lessen.

Elke is gecertificeerd in o.a: Zwangerschapyoga & Birth Light 85 uur, Yin Yoga 200 uur, Hatha Yoga 200 uur, Prana Vinyasa 340 uur. Elke is aangesloten bij Yoga Alliance en het VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland).

Pakket & Prijs

Pakketje Prijs per les
1 proefles € 8,-
15 lessen € 11,50
10 lessen € 12,50
5 lessen € 13,50
1 les € 15,-

Bij een pakket met meerdere lessen ontvang je het cursusboek. Klik hier voor meer info >>

Zwangerschapsyoga VYN gecertificeerdZwangerschapsyoga Yoga Alliance gecertificeerd

Pakket & Prijs

Pakketje Prijs per les
1 proefles € 8,-
15 lessen € 11,50
10 lessen € 12,50
5 lessen € 13,50
1 les € 15,-

Zwangerschapsyoga Eindhoven

Bij een pakket met meerdere lessen ontvang je het cursusboek. Klik hier voor meer info >>

Zwangerschapscursus Partner Eindhoven

“Een echt een rustmomentje in de week. Elke is zeer kundig en haar ontspannen manier van lesgeven geeft je zelfvertrouwen voor de bevalling. De groep is klein wat een fijne en persoonlijke sfeer geeft. Daarnaast krijg je bij een lessenpakket ook een boekje mee naar huis met achtergrondinfo en goede uitleg van de ademhalingstechnieken die in de les worden geoefend.”

– Anniek over de zwangerschapsyoga –

Hoe boek je lessen

1. Log in met je account.

2. Klik op instellingen en koop kredietpunten.

3. Selecteer je eerste les in de agenda en klik op reservering toevoegen. Bij herhaal selecteer je meerdere lessen tegelijk. Klik op maak de reservering.

Klaar!
Je ontvangt direct de factuur en de bevestiging per email.

FAQ

1. Maak een account aan en log in.

2. Koop het krediet voor de proefles.

3. Klik op de les en op reservering toevoegen. Vul yogaproefles in bij Voucher Code.

Proefles-zwangerschapsyoga-eindhoven

Ja, dat is geen probleem. De oefeningen die we doen zijn erg eenvoudig en makkelijk om te volgen. De meeste vrouwen hebben weinig of geen ervaring met yoga wanneer ze starten met de zwangerschapsyoga lessen.

De agenda van de zwangerschapsyoga werkt met een inlog zodat een reservering kan verplaatsen. Zo maak je zelf de planning van jouw lessen in onze agenda. Onze deelnemers vinden dit handig en prettig want zo verlies je geen les als je een keer niet kan.  

Kijk onderaan deze pagina voor de uitleg hoe je een reservering verplaatst.

Gebruik je Safari  als browser? Open dan onze agenda in een nieuw venster: Klik Hier

Agenda Zwangerschapsyoga

Agenda Zwangerschapsyoga

Belangrijk Zwangerschapsyoga

Reserveer direct alle lessen waaraan je wilt deelnemen om verzekert te zijn van een plek. Voor iedere les zijn er een beperkt aantal plekken.

Wachtlijst Zwangerschapsyoga

Zit de les vol, dan kun je ervoor kiezen om jezelf op de wachtlijst te zetten. Je ontvangt een uitnodiging om te reserveren zodra er een plekje vrij komt.

Reservering verplaatsen

Dit kan tot uiterlijk 12 uur voor aanvang van de les. Selecteer de les, klik op het potlood icoon en op het prullenbak icoon. Het krediet van de les ontvang je terug en daarmee boek je een andere les.

Na je bevalling

Mocht je nog lessen overhouden na je bevalling dan kan je deze gebruiken voor korting op de cursus Shantala Babymassage of voor yoga lessen na je bevalling. Elke geeft Hatha, Yin en Vinyasa yoga in haar yogastudio (binnenkort open).

Klik hier voor meer uitleg over de agenda.
Open de agenda in nieuw venster – Desktop
Open de agenda in nieuw venster – Mobiel

Lees verder:

Wat je leert met zwangerschapsyoga
Een les voor samen met je partner