Wil je een goede voorbereiding op de bevalling? Kan je partner niet mee of doe je de cursus liever alleen? Met deze cursus leer je technieken die rust geven en je zelfvertrouwen vergroten. Je ontvangt meer kennis over de bevalling en wat je kan doen. De ontspanning is fijn voor tijdens je zwangerschap en van meerwaarde op de dag van de bevalling.

De Moms Only Hypnobirthing cursus is voor vrouwen die zichzelf goed willen voorbereiden op de bevalling. Je oefent met de rustige ademhaling, prettige houdingen, diepe ontspanning en een positieve focus. Je ontvangt handvatten voor meer rust en kracht tijdens de geboorte van je kindje. Er worden ook tips en ideeën voor de (geboorte)partners gedeeld. Deze kunnen worden doorgespeeld aan de persoon die aanwezig is bij je bevalling.

Onze Moms Only Hypnobirthing cursus wordt gegeven in twee ochtenden. Tijdens de eerste ochtend oefenen we met de ademtechnieken, de houdingen en bespreken we de fases van de bevalling. Je ontvangt dan dezelfde praktische informatie als in onze zwangerschapscursus. Tijdens de tweede ochtend gaan we werken met de fijne diepe ontspanning en de positieve voorbereiding voor je bevalling. Zo geven we je een complete voorbereiding voor de geboorte van je kindje.

Hypnobirting cursus zonder partner Eindhoven

Cursusmaterialen

Deze cursus is inclusief; het cursusboek ‘Ontspanning voor je Zwangerschap en Bevalling” van Happy Birthing Day, het hypnobirthing oefenboek van Mucha Mama, alle Mucha Mama hypnobirthing cursusmaterialen en de extra support.

Hypnobirting Cursusboek Moms Only Eindhoven
Cursusdatums
Zaterdag 10 & 17 September 2022 = VOL
Zaterdag 5 & 12 November 2022
Zaterdag 14 & 21 Januari 2023
Zaterdag 11 & 18 Maart 2023
Zaterdag 6 & 13 Mei 2023
Zaterdag 1 & 8 Juli 2023
Tijden: 09:30 – 12:15

Locatie: Happy Birthing Day 

Boek je plek

Hypnobirthing Moms Only

199Per deelnemer.
  • Inclusief alle hypnobirthing cursusmaterialen.
  • Inclusief de extra support.
  • Groepscursus op locatie.
  • Betalen met IDEAL, Mastercard, Visacard of Paypall.

Lees verder:

Ervaringen tijdens de bevalling
Meest gestelde vragen over hypnobirthing