Wil je een goede voorbereiding op de bevalling? Kan je partner niet mee of doe je de cursus liever alleen? Met deze cursus leer je technieken die rust geven en je zelfvertrouwen vergroten. Je ontvangt meer kennis over de bevalling en wat je kan doen. De ontspanning is fijn voor tijdens je zwangerschap en van meerwaarde op de dag van de bevalling.

De Moms Only Hypnobirthing cursus is voor vrouwen die zichzelf goed willen voorbereiden op de bevalling. Je oefent met de rustige ademhaling, prettige houdingen, diepe ontspanning en een positieve focus. Je ontvangt handvatten voor meer rust en kracht tijdens de geboorte van je kindje. Er worden ook tips en ideeën voor de geboortepartners gedeeld. Deze kunnen worden doorgespeeld aan de persoon die aanwezig is bij je bevalling.

Onze Moms Only Hypnobirthing cursus wordt gegeven in twee ochtenden. Tijdens de eerste ochtend oefenen we met de ademtechnieken, de houdingen en bespreken we de fases van de bevalling. Je ontvangt dan dezelfde praktische informatie als in onze zwangerschapscursus. Tijdens de tweede ochtend gaan we werken met die fijne diepe ontspanning en de positieve voorbereiding voor je bevalling. Zo geven we je een complete voorbereiding voor de geboorte van je kindje.

Hieronder vind je de cursusdatums en de link naar het formulier om je plek te boeken.

Deze cursus is inclusief alle hypnobirthing cursusmaterialen en de extra support.

Hypnobirting cursus zonder partner Eindhoven
Cursusdatums
Zaterdag 17 & 24 Juli 2021
Zaterdag 9 & 16 Oktober 2021
Zaterdag 15 & 22 Januari 2022
Zaterdag 12 & 19 Maart 2022
Zaterdag 4 & 11 Juni 2022
Tijden: 09:30 – 12:15

Locatie: Happy Birthing Day 

Mucha Mama Hypnobirthing Moms Only Groepscursus

199Eén van de groepscursusdata.
  • Inclusief alle cursusmaterialen.
  • Betalen met IDEAL, Mastercard, Visacard of Paypall.
  • Met optie om voor € 15,- een papieren boek te bestellen. Het e-boek zit al in de cursusmaterialen.

Lees verder:

Ervaringen tijdens de bevalling
Meest gestelde vragen over hypnobirthing